Afișez toate cele 2 rezultate

Workshop online: Reiki in echilibrarea si rolul sistemului endocrin

150,00 lei

Esti sanatos dar cunosti prea putin despre cum iti functioneaza corpul?
Esti practicant Reiki si nu sti cum sa aplici Reiki pentru echilibrarea sistemului hormonal?
Esti practicant Reiki dar ai uitat corespondenta dintre campul energetic si sistemul hormonal?

Despre ce vom discuta?

  • prezentarea scurta a unor notiuni introductive despre cum functioneaza corpul nostru,
  • cauzele energetice si emotionale ale dezechilibrelor,
  • practica si exercitii Reiki de gradul I si II,
  • intrebari si raspunsuri, discutarea unor situatii concrete.
Reducere!

Carte „Reiki, Universul te iubeste”

53,00 lei 48,00 lei

„Reiki- Universul te iubeşte” este o carte scrisă cu suflet care oferă informaţii verificate despre Reiki, trecute prin experienţa a 22 de ani de practică zilnică a Reiki. Scopul acestei cărţi este de a vorbi într-un mod simplu, clar şi practic despre Reiki, care este una dintre variantele în care Universul îşi revarsă Iubirea sa asupra noastră.

Cartea “Reiki – Universul te iubeşte” abordează atât tehnica Reiki cât şi energia Reiki dintr-o perspectivă holistică, în baza unei experienţe şi practici Reiki de 22 de ani.

Manualul “Reiki, Universul te iubește” este prima carte despre Reiki tradusa din limba română în limba engleză , în format tipărit și ebook. Se poate comanda pe amazon și o puteți recomanda cunoștințelor care vorbesc limba engleză https://www.amazon.com/REIKI-Universe-Loves-Eniko-Simon-ebook/dp/B01J2J4J1A

Carte Reiki Simon Eniko

Carte Reiki autor Simon Eniko

 

De ce să citiţi această carte?

Vă învit să descoperiți o metodă naturală şi practică pentru creşterea nivelului de vitalitate, pentru o sănătate mai bună şi pentru o viaţă echilibrată şi fericită. „Reiki- Universul te iubeşte” este o carte scrisă cu suflet care oferă informaţii verificate despre Reiki, trecute prin experienţa a 22 de ani de practică zilnică a Reiki. Scopul acestei cărţi este de a vorbi într-un mod simplu, clar şi practic despre Reiki, care este una din variantele în care Universul îşi revarsă Iubirea sa asupra noastră.