Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Club Reiki online

octombrie 11; 8:00 PM - 9:00 PM EEST

Va invit in spatiul virtual Reiki pentru intalnirea online cu practicantii Reiki din grup. Reiki ne va conecta, Iubirea va dizolva spatiul si timpul si ne vom face auto-energizare in acelasi timp. Practicantii Reiki se pot intalni, pot fi impreuna, pot oferi respect si Iubire.

Prin Reiki, dorim sa cream conexiunea si cu cei care nu pot fi prezenti la activitatile curente. Asteptam practicantii Reiki vorbitori de limba romana din toata lumea in acest Club virtual/online pentru a forma un spațiu de Iubire in jurul nostru si in jurul lumii.

Meeting ID: 421-926-212 .  Doar cei care s-au inregistrat pot participa accesand linkul: https://zoom.us/meeting/register/uZYsfuuurDoojPZcfpr3Qk1A5TbdR48jAg

Dupa inregistrare veti primi un mesaj de confirmare in limba engleza si linkul de acces impreuna cu parola si va rugam sa intrati cu  15-10 minute inainte de intalnire. NU este necesar sa va inregistrati la fiecare intalnire, este suficient o prima data, apoi veti primi email in fiecare luni (verificati Spam)>

Abonamentul pentru 3 luni de participare la Clubul online Reiki este de 10 lei/ 4 sedinte pe luna = 30 lei/ 3 luni. Va multumim.

Detalii

Dată:
octombrie 11
Oră:
8:00 PM - 9:00 PM EEST
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , , , ,
View Eveniment Website

Faci un comentariu sau dai un răspuns?