Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Club Reiki online

februarie 1; 8:00 PM - 9:00 PM EET

Va invit in spatiul virtual creat de catre Asoc Reiki Usui (A.R.U.) pentru intalnirea online cu practicantii Reiki din grup.

Reiki ne va conecta, Iubirea va dizolva spatiul si timpul si ne vom face auto-energizare in acelasi timp. A.R.U. sustine crearea unui spatiu (fizic si online) in care practicantii Reiki se pot intalni, pot fi impreuna, pot oferi respect si Iubire, pot impartasi experiente.

Prin Reiki, dorim sa cream conexiunea si cu cei care nu pot fi prezenti la activitatile curente. Ne deschidem mintea si inima catre acest mod diferit de a fi impreuna si de a ne conecta unul cu celalalt. Asteptam practicantii Reiki vorbitori de limba romana din toata lumea in acest Club virtual/online pentru a forma un spațiu de Iubire in jurul nostru si in jurul lumii.

Ora de intalnire 08:00 PM (20:00), ora Bucurestiului.

Meeting ID: 421-926-212 .  Doar cei care s-au inregistrat pot participa. Va rugam sa va inregistrati accesand linkul: https://zoom.us/meeting/register/uZYsfuuurDoojPZcfpr3Qk1A5TbdR48jAg

Dupa inregistrare veti primi un mesaj de confirmare in limba engleza si linkul de acces impreuna cu parola si va rugam sa intrati cu 10 minute inainte de intalnire.

Detalii

Dată:
februarie 1
Oră:
8:00 PM - 9:00 PM EET
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , , , ,
Sit web:
https://zoom.us/meeting/register/uZYsfuuurDoojPZcfpr3Qk1A5TbdR48jAg

Lasă un răspuns