Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Trezirea la Iubire: o schimbare evolutivă în conștiință (cu RH SUA)

aprilie 11; 8:00 PM - 10:00 PM EEST

In colaborare cu Reiki Home din SUA am fost invitati ca doua zile (11 si 21 aprilie) sa sustinem, online, meditatii Reiki in limba romana, care fac parte din programul de 21 de zile organizat de Reiki Home SUA.

Tematica: Trezirea la iubire: o schimbare evolutivă în conștiință prin 21 de zile de meditație Reiki. Sunteți invitați să vă angajați să vă treziți la iubire și să participați activ la Schimbarea Conștiinței.
Iubirea curge din inimile noastre și ne susține pe măsură ce trăim în viață bazată pe inimă, care îi dizolvă pe „ei și noi” lăsând doar „noi”. Dacă nu vă puteți alătura fefectiv, angajați-vă să stați cel puțin cinci minute în fiecare zi, cu mâinile pe dvs. în timp ce vă oferiți Reiki si stati în liniște. Va oferiti astfel un cadou unic, zilnic in perioada: 5-25 aprilie 2020.
Facilitatori din 9 tări oferă meditații în 6 limbi. Alătură-te unui cerc într-o limbă pe care nu o vorbești. Facilitatorii vor fi din Belgia, Canada, Franța, Kazahstan, Olanda, România, Spania, Regatul Unit și SUA.
In limba romana va fi in 11 si 21 aprilie ora 20, inregistrați-vă aici https://www.flipcause.com/secure/cause_pdetails/NzcyMjg=

Detalii

Data:
aprilie 11
Timp:
8:00 PM - 10:00 PM
Eveniment Tags:
,