Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Curs Reiki gr 1, Brasov, scoala Usui Shiki Ryoho cu exercitii Reiki japoneze, 2 zile

februarie 17 ; 10:00 AM februarie 18 ; 4:00 PM EET

CURS REIKI tradițional- USUI SHIKI RYOHO la BRAȘOV cu exerciții din Japonia , 2 zile

Gradul I dureaza 2 zile si apoi urmeaza practica. Cursul incepe la ora 10. Termen de înscriere 14.02.2024

Următorul curs pentru începători va fi în …. 2024.

Înscrierile vă rugăm să le faceți pe email către eniko.simon@lifecoaching.com.ro sau  simoneniko@yahoo.com. De asemenea, vă rugăm să trimiteți la înscriere:

 • teoria, elementele practice timp de 2 zile, în total 11-12 ore de curs.
 • ințierile/ acordajele pentru fiecare nivel de pregătire, efectuate în persoană și personal pentru fiecare participant. La cerere putem discuta teoria online, dar, din respect pentru participanți și pentru ce înseamnă dezvoltarea abilităților în Reiki, efectuăm inițieri doar personal.
 • suport de curs și la gr I manual & carte “Reiki, Universul te iubește”(autor Simon Enikő),
 • exercițiile Reiki originale din Japonia aferente fiecărui nivel de cunoaștere (grad) pe care le-am dobândit și aprofundat participând la 3 formări.. Exercițiile primite inițial de la Dl. Fodor, ne-au fost arătate și reconfirmate de către Hiroshi Doi sensei la întâlnirea maeștrilor Reiki din Madrid (2015) și la pregătirea noastră din Japonia (2015 și 2018). Apoi în 2020 am participat la o a treia formare cu Rika Saruhashi sensei (Japonia și Spania), care a reactualizat informațiile conform ultimelor documente din Japonia.
 • diploma bilingvă,
 • abonament de practică la sesiuni de energizare în grup pentru 3 luni în cele 4 zile/ lună trecute în program la rubrica ”practică generală” pe 3 luni după curs.

Cost curs

1.gratuit pentru copii/ tinerii până la 14 ani (inclusiv) însoțiți de un părinte, (se acordă gradul I la dorința tânărului, nu la insistențele părinților);

2. gradul I : 1300 ron/ adult/ fiecare grad , acest preț include următoarele:

 • teoria, elementele practice și inițierile 2 zile,
 • suport de curs și la gr I manual & carte “Reiki, Universul te iubește”(autor Simon Enikő),
 • exercițiile Reiki originale din Japonia aferente fiecărui nivel de cunoaștere (grad),
 • diploma bilingvă,
 • abonament de practică la sesiuni de energizare în grup pentru 3 luni în cele 4 zile/ lună trecute în program la rubrica ”practică generală” pe 3 luni după curs.

Reducere preț curs: în cazul în care la același curs & dată de curs participă minim 2 membri de familie, atunci al doilea membru de familie are reducere -150 lei/pers. Plata cursului se face în prima sau a doua zi de curs și se primește bon fiscal, iar pentru societăți factură și contract pentru ”managementul stresului sau dezvoltare personală”.

Pentru plata cu cardul vă rog accesați linkul https://www.lifecoaching.com.ro/categorie-produs/curs-reiki/

După absolvirea fiecărei etape de curs se eliberează diplomă bilingva (română și engleză). Vă rog să aveți în vedere că în Romania practica Reiki nu apare ca și profesie.

La cursuri rugăm să veniți în ținută comodă și să aduceți papuci de casă. În cadrul cursului vom efectua energizări Reiki între noi. Reiki trece prin haine, pentru energizare beneficiarul ședinței nu se va dezbrăca ci se va realiza ședința de energizare prin apropierea sau aplicarea mâinilor peste haine și din acest motiv vă recomandăm să veniți într-o ținută comodă și adecvată.

Detalii

Începe:
februarie 17; 10:00 AM EET
Se termină:
februarie 18; 4:00 PM EET
Cost:
1300RON
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , , , , ,
Site web:
https://www.lifecoaching.com.ro/usui-shiki-ryoho/

februarie 17 ; 10:00 AM februarie 18 ; 4:00 PM EET

1300RON