Evenimente, înregistrări și publicații Reiki – lectură și vizionare plăcută 🙂

***************

Summit online si GRATUIT de Reiki, international, in perioada 11-14 Noiembrie 2023, in limba engleza.

Puteți beneficia GRATUIT de 5 zile de Reiki cu profesori Reiki din lume, în perioada 11-15 Noiembrie 2023, în limba engleză. Sunteți invitați să hrăniți semințele de lumină din interior cu practica transformatoare a Reiki! Înregistrarea GRATUITĂ este disponibilă pentru Summit-ul Reiki 2023 accesând acest link https://summit.reikirays.com/summit2023.php?aff=118509_jiyd7lef

Eu am ales subiectul Stress Less with Reiki: Managing Life’s Challenges și puteți viziona înregistrarea cu mine în ziua a 4-a, în 14 noiembrie 2023. Se pot viziona gratuit inregistrarile DOAR in cele 24 de ore cand ruleaza (inainte si dupa ziua respectica este cu plata)

With gratitude for the Reiki Rays Team and for Reiki practitioners from all over the world, I offer:

1) A practical working booklet for the topicStress Less with Reiki: Managing Life’s Challenges“.  

Part I – Become aware of which internal resources we can activate through the Reiki method when we go through challenges.

Part II – Make a foray into Japanese Reiki exercises to activate our own inner potential.

This Booklet is a real help in deepening the Reiki practice, but it does not replace the Reiki course or the teaching of the exercises by a Reiki teacher.

2) Welcome Light in Life on 21st December 2023, a free, one-hour, online, Reiki Meditation Circle with Enikő Simon.

The Reiki Meditation Circle will be on Zoom, having meeting ID 848 2619 6666. For participation, please register by the next Link

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZAlde-ppz0sHNKAxD2CoEEcz_H2ot541SdE

Time: please check your time at https://www.worldtimebuddy.com/ 06:00 PM GMT (UK, Iceland, Ireland, Portugal, etc.)

07:00 PM CET (Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, Switzerland, etc.)

08:00 PM EET (Romania, Bulgaria, Estonia, Greece, Latvia, Lithuania, Turkey, Egypt, etc.)

05:00 AM ADT (America, Atlantic zone) and 10:00 AM PDT (America, Pacific zone)

Language: English.

https://summit.reikirays.com/summit2023.php?aff=118509_jiyd7lef

***************

Reiki funcționează? Și dacă da, atunci cum putem măsura? Pe https://spiritualmaker.com/lifecoaching_ro/ veți găsi un film în care demonstrez că printr-un exercițiu simplu Reiki, se poate crește biocâmpul cu 400% în câteva secunde. Am folosit Reiki pe chakra inimii cu intenția de conectare a iubirii interioare cu Iubirea infinită a Universului, am liniștit mintea și m-am predat Universului și am practicat respirația abdominală trimițând Reiki în Tandem. Această înregistrare video este proprietatea https://spiritualmaker.com/lifecoaching_ro/ și am realizat-o în primul rând cu scopul de a arăta că Reiki funcționează și că practicile simple, naturale sunt foarte eficiente și rezultatele lor sunt vizibile in câteva secunde.

************

Canal YouTube personal Simon Enikő https://www.youtube.com/@simonenikotrainercoachreik4465

************

Articolul despre Asociatia Reiki Usui (A.R.U.) care a aparut in revista Touch din UK, in martie 2023, in care este exprimata recunostinta catre practicantii Reiki si prezentata Asociatia. Articolul a fost scris de catre Robert Kramps, Presedintele Reiki Home (SUA) in urma conversatiilor cu Eniko Simon, Presedinte A.R.U. Articolul din Revista Reiki este prorietatea T.R.A. si este distribuita de T.R.A. in format print si online peste tot in lume.

Revista Touch
Eniko Simon in Touch, pag 1

*******************

Canal YouTube Asociatia Reiki Usui https://reikiusui.ro/en/contact/contact-profesori-reiki/youtube-aru

***************

Data de 23 septembrie 2018 a devenit un moment important în istoria Reiki, la această dată având loc dezvelirea monumentului comemorativ la locul de naștere al lui Mikao Usui, în satul natal Taniai, Japonia. Evenimentul din Japonia a reunit peste 120 practicanți Reiki din mai multe țări. Ridicarea momumentului a fost inițiativa lui Hiroshi Doi sensei, care, împreună cu școala reiki fondată, Gendai Reiki Ho, a făcut ca acest proiect dedicat lui Mikao Usui să se realizeze. Organizatorii, în cadrul evenimentului festiv, au invitat 9 persoane să țină un scurt discurs. Astfel, au luat cuvântul: Hiroshi Doi Sensei, reprezentanții administrației locale și regionale, reprezentanții grupurilor Reiki din Japonia și din lume, printre care și Simon Enikő, președintele Asociației Reiki Usui (Brașov, România). Un fragment din discurs ”Reiki ne aduce împreună în această zi festivă la locul de naștere al lui Mikao Usui sensei. … Povestea Asociației noastre a început în 2006, după 12 ani de practică Reiki, când 10 profesori și prieteni Reiki au decis să meargă împreună pe acest drum. În asociație, la Casa Reiki, împreună avem anual 7500 ore Reiki, practicând atât pe noi, cât și pe beneficiari. Suntem recunoscători pentru că am putut participa la acest eveniment unic și festiv.”

Vizionați filmul cu discursul susținut în Japonia, la Ceremonia inaugurării Monumentului fondatorului Reiki https://youtu.be/Yx7tLEsVX68

Eniko Simon in 2018 Japonia

Carte Reiki in limba română și engleză, format printat și ebook https://www.lifecoaching.com.ro/carte-reiki/