Reiki, Universul te iubeşte

„Reiki- Universul te iubeşte” este o carte scrisă cu suflet care oferă informaţii verificate despre Reiki, trecute prin experienţa a 22 de ani de practică zilnică a Reiki. Scopul acestei cărţi este de a vorbi într-un mod simplu, clar şi practic despre Reiki, care este una dintre variantele în care Universul îşi revarsă Iubirea sa asupra noastră. Cartea abordează atât tehnica Reiki cât şi energia Reiki dintr-o perspectivă holistică, informații despre Reiki pe www.lifecoaching.com.ro

Cartea “Reiki- Universul te iubește” o puteți achiziționa astfel:

Reiki- Universul te iubeşte, autor Simon Eniko

De ce să citiţi această carte?

Vă învit să descoperiți o metodă naturală şi practică pentru creşterea nivelului de vitalitate, pentru o sănătate mai bună şi pentru o viaţă echilibrată şi fericită.

Vă întrebaţi dacă ar trebui să învăţaţi Reiki? Doriţi să ştiţi dacă vi se potriveşte Reiki fără să pierdeţi timpul la cursuri care nu vi se potrivesc?

În carte sunt exemple şi idei de soluţionare armonioasă a provocărilor din viaţa noastră de zi cu zi, atât pentru practicanţii Reiki cât şi pentru cei care nu practica Reiki. Citind cartea:

 • veţi găsi răspunsurile potrivite fiecărui nivel de cunoaştere la întrebările care mi-au fost adresate de către persoane care care se întrebau, la fel ca şi dvs, dacă să înveţe Reiki;
 • veţi descoperi cum sunt influenţate şi transformate energiile;
 • veţi şti la ce să vă aşteptaţi şi la ce nu de la Reiki, în ce situaţii se folosesc terapiile energetice;
 • veţi şti dacă şi cum veţi putea combina Reiki cu alte terapii;
 • veţi afla dacă Reiki funcţionează;
 • veţi descoperi cum puteţi gestiona eficient propriile resurse energetice, emoţionale şi mentale, deoarece cartea are 40 de pagini în care găsiţi soluţii practice pentru: crearea armoniei interioare şi exterioare, eliberarea de limitări şi şabloane mentale negative, rezolvarea indeciziei, eliberarea de frici, fobii şi temeri, creşterea nivelului de conştientizare, a toleranţei şi iertării, manifestarea iubirii şi respectului de sine, vindecarea destinului şi crearea karmei pozitive, eliberarea de stres etc.

Mulţi participa la nenumărate cursuri până îşi găsesc maestrul şi profesorul potrivit lor. Vă recomand să citiţi această carte şi va fi mai uşor să vă decideţi dacă vă doriţi sau nu să participaţi la un curs Reiki şi vei şti cum să vă găsiţi maestrul Reiki potrivit.

Eşti practicant Reiki?

Această carte îţi va fi de mare folos, deoarece izvorăşte din 22 de ani de practică şi este un manual excelent care completează cunoştinţele tale obţinute de la cursurile Reiki cu:

 • îndrumări cuprinzătoare şi o abordare holistică asupra Reiki, cu referiri începând de la noţiuni de anatomie şi de fizica cuantică până la detalii legate de sistemul energetic al corpului;
 • explicaţii detailate privind efectele exerciţiilor Uşui Shiki Ryoho asupra corpului fizic, emoţional şi mental;
 • înţelegerea exerciţiilor şi practicilor Reiki japoneze, informaţii despre Japonia;
 • 60 de răspunsuri la întrebări dificile puse de practicanţii Reiki în cei 22 de ani de practică Reiki;
 • referiri la legătura dintre Reiki şi medicină, aceste informaţii bazându-se pe o activitate de voluntariat Reiki de 10 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari;
 • explicaţii clare privind caracteristicile Reiki pentru fiecare grad şi exerciţii pentru fiecare nivel cu exemple pentru depăşirea situaţiilor de viaţă dificile;
 • exemple cu situaţii în care am folosit Reiki şi modul în care am aplicat Reiki pentru a fi mai eficientă şi a avea rezultate optime pentru beneficiari.

Această carte îţi oferă o înţelegere clară, profundă şi practică a Reiki, te ajuta să atingi un nivel profesional ridicat în experienţa ta Reiki. Este un manual util pentru practicanţii Reiki şi o sursă de informaţie reală şi verificată despre Reiki. Nu este o carte despre filosofia Reiki şi nicio carte scrisă/inspirată din alte cărţi, cu multe citate şi teorii, ci este o carte cu exemple şi idei de soluţionare într-un mod simplu şi armonios a provocărilor din viaţa noastră de zi cu zi.

Cartea “Reiki – Universul te iubeşte” abordează atât tehnica Reiki cât şi energia Reiki dintr-o perspectivă holistică, în baza unei experienţe şi practici Reiki de 22 de ani. În cartea Reiki veţi găsi răspuns la peste 60 de întrebări despre Reiki, cum ar fi: De ce este nevoie de iniţiere pentru a putea practica Reiki?, Este Reiki acceptată de lumea medicală?, Poate avea Reiki efect placebo sau poate fi rezultatul unei autosugestii? Mă pot proteja de atacuri şi furt de energie prin Reiki? Există riscuri în Reiki? Pot prelua problemele altora?