Afișez 1 rezultat

Reducere!

Carte „Reiki, Universul te iubeste”

53,00 lei 48,00 lei

„Reiki- Universul te iubeşte” este o carte scrisă cu suflet care oferă informaţii verificate despre Reiki, trecute prin experienţa a 22 de ani de practică zilnică a Reiki. Scopul acestei cărţi este de a vorbi într-un mod simplu, clar şi practic despre Reiki, care este una dintre variantele în care Universul îşi revarsă Iubirea sa asupra noastră.

Cartea “Reiki – Universul te iubeşte” abordează atât tehnica Reiki cât şi energia Reiki dintr-o perspectivă holistică, în baza unei experienţe şi practici Reiki de 22 de ani.

Manualul “Reiki, Universul te iubește” este prima carte despre Reiki tradusa din limba română în limba engleză , în format tipărit și ebook. Se poate comanda pe amazon și o puteți recomanda cunoștințelor care vorbesc limba engleză https://www.amazon.com/REIKI-Universe-Loves-Eniko-Simon-ebook/dp/B01J2J4J1A

Carte Reiki Simon Eniko

Carte Reiki autor Simon Eniko

 

De ce să citiţi această carte?

Vă învit să descoperiți o metodă naturală şi practică pentru creşterea nivelului de vitalitate, pentru o sănătate mai bună şi pentru o viaţă echilibrată şi fericită. „Reiki- Universul te iubeşte” este o carte scrisă cu suflet care oferă informaţii verificate despre Reiki, trecute prin experienţa a 22 de ani de practică zilnică a Reiki. Scopul acestei cărţi este de a vorbi într-un mod simplu, clar şi practic despre Reiki, care este una din variantele în care Universul îşi revarsă Iubirea sa asupra noastră.