Ședințe individuale de energizare și vitalizare Reiki

Ședințele de energizare și vitalizare se efectuează doar pe baza de programare. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de pe web referitoare la ce este și ce nu este Reiki https://www.lifecoaching.com.ro/reiki/.

Durata unei ședințe Reiki este de 45-50 minute. Pentru ședința de energizare beneficiarul ședinței nu se va dezbrăca ci se va realiza ședința de energizare prin apropierea sau aplicarea mâinilor peste haine.

Reiki este o metodă care completează procedura de îngrijire medicală şi nu este o alternativă la actul medical. Practicăm metoda japoneză și una dintre şcolile de Reiki autentice și tradiţionale; forma recunoscută de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.  https://reikiusui.ro/repere-medicale/informatii-medicale-reiki Practica Reiki este sigură şi non-invazivă. Şi-a demonstrat utilitatea în hospice-uri, spitale, îngrijirea bolnavilor la domiciliu, în sala de urgenţă, în sala de operaţii, în centre unde se efectuează transplanturi, în pediatrie, în ginecologie – prin facilitarea relaxării, reducerea anxietăţii şi durerii, putând fi folositor şi în completarea terapiilor pacienţilor cu cancer.

În folosirea Reiki tradiţional nu sunt contraindicaţii şi nici riscuri pentru că nu implicăm voinţa, nu aplicăm diagnostic, nu administrăm/ recomandăm remedii, nu aplicăm creme/ soluţii, nu manipulăm corpul; doar atingem uşor sau ne apropiem mâinile de celălalt.

A. Ședință individuală (nu de grup) de energizare și vitalizare Reiki pentru cei care au absolvit cursul Reiki.

Acesta este un serviciu pentru absolvenții cursurilor Reiki care doresc ca energizările să se efectueze personal și individual, nu în cadrul activităților de grup (adică în afara abonamentelor de practică).

  • 80 lei/ energizare pentru ședințe ocazionale (1 ședință/ lună),
  • 70 lei/ energizare pentru ședințe săptămânale sau abonament 10 ședințe,
  • bonul fiscal sau factura se emite pentru “managementul stresului”, pentru plata cu cardul accesați linkul https://www.lifecoaching.com.ro/produs/sedinta-de-energizare-si-vitalizare-reiki-pentru-cei-care-au-absolvit-cursul-reiki/

Tarif redus la bolnavi de cancer, persoane cu dizabilități, copii: 50 lei/ ședință.

Absolvenții cursurilor Reiki dispun de un abonament de practică de 3 luni în care pot beneficia de energizări și suport Reiki, timp pe care îl dedic gratuit cursanților. După cele 3 luni ei pot solicita abonament de practică pe alte 3 luni al cărui cost este de 90/3 luni (pentru 24 ore în 3 luni), costul fiind modic și folosit pentru consumabile la sală.

În situația în care sunt necesare mai mult de 10 energizări, recomandăm persoanelor ca fie ei, fie cineva apropiat să urmeze cursul Reiki gr I pentru a putea oferi susținere pe o perioadă îndelungată, dar aste este opțional. De asemenea, și persoanele care, după câteva ședințe de Reiki, vor dori să învețe practica Reiki, în folosul lor și al familiei lor, se pot înscrie și participa la cursuri Reiki.

***************

B. Ședință individuală de energizare și vitalizare Reiki pentru persoanele care NU au absolvit cursul Reiki.

Acesta este un serviciu pentru persoanele care NU au absolvit curs Reiki și care doresc ca energizările să se efectueze personal și individual de către un maestru & profesor Reiki.

  • 100 lei/ energizare pentru ședințe ocazionale (1 ședință/ lună),
  • 90 lei/ energizare pentru ședințe săptămânale sau abonament 10 ședințe,
  • bon fiscal sau factură pentru “managementul stresului”, pentru plata cu cardul rog accesați linkul https://www.lifecoaching.com.ro/produs/sedinta-de-energizare-si-vitalizare-reiki-pentru-cei-care-nu-au-absolvit-curs-reiki/

Tarif redus pentru copii până la 14 ani, pensionari, bolnavi de cancer, persoane cu dizabilități: 60 lei/ ședință.

Pentru programări și informații vă rog să scrieti sau sunați.