Vă bucurați de viață? Știți să gestionați relația subtilă dintre organe și biocâmpul nostru?

Stil de viata, www.lifecoaching.com.ro

Corpul nostru este o structură vie, un sistem deschis, care este influențabil la factorii din mediu și la stările noastre interne. Propunem o abordare holistică și stabilim împreună elementele personalizate și potrivite pentru viața dvs. de zi cu zi.

Toți ne dorim o viață echilibrată și împlinită. Ne preocupă de 28 de ani cum să fim sănătoși fizic și armonioși emoțional și mental. Am experimentat că extremele și abordările dintr-o singură perspectivă sunt nocive.

În vederea obținerii și menținerii vitalității noastre analizăm îmbunătățirile ce se pot aduce la nivel fizic prin alimentație, remedii naturale și curate, respirație, mișcare și somn; nivel emoțional- mental prin atitudine de viață realistă și armonioasă și nivel energetic prin gestionarea corectă a resurselor personale și din mediu. Practicând tehnici energetice japoneze, am început să studiem relația dintre glandele hormonale și biocâmpul nostru. Lucrăm de peste 15 ani cu oameni astfel tot timpul învățăm și aprofundăm acest subiect.

Conceptul Lifeland este o invitație de a păși în propria Viață. Vă încurajăm să încetiniți ritmul alert, să regăsiți liniștea și echilibrul, să observați darurile și provocările din viața dvs., să vă înțelegeți corpul, să fiți autentici, împliniți și fericiți.

Vă invităm să degustați/ savurați alături de noi ceaiul Matcha și să povestim despre stilul de viață japonez. Kaizen este un termen japonez care se referă la ”îmbunătățire” prin reducerea pierderilor. La nivel personal acest termen ne ajută să îmbunătățim viața noastră personală prin reducerea pierderilor de resurse fizice (timp, bani etc.), emoționale și mentale. Îmbunătățirea se realizează prin includerea & crearea unor obiceiuri noi și mici, de 1-5 minute .

Japonezii au grijă de natură și tratează cu același respect natura ca și omul. Am fost pe insula artificială, creată din PET-rile colectate din ocean, am văzut grădinile lor mici dar foarte liniștitoare, am aflat că ziarul lor zilnic, cel mai vândut, este total ecologic și conține semințe de plante, astfel ziarul pus în pământ va înflori. Ikebana, arta florală japoneză s-a născut din ideea unui călugăr care a strâns crengile rupte de vânt și a creat un aranjament, nu a lăsat bucata din plantă să se piardă.

Japonezii sunt cei mai longevivi de pe glob și aș putea să scriu multe despre cum respectă hrana (nu lasă în farfurie, își iau doar cât au nevoie), despre ce mănâncă și cât de recunoscători sunt pentru hrană. Noi, datorită agitației și stilului de viață, pierdem multe resurse personale și nu mai știm ce înseamnă sănătatea, liniștea și fericirea. Este important ca în mod conștient să încetinim ritmul și să ne bucurăm de Viață. Biologul american Bruce Lipton a demonstrat că, în același timp, celula umană nu poate și crește și face față stresului. Sistemul nervos vegetativ simpatic răspunde de reacția la stres (”luptă sau fugi”), iar cel parasimpatic favorizează regenerarea când suntem în stare de liniște interioară. Dvs. când va-ți oprit din alergat și v-ați bucurat de un apus, de cerul înstelat, de o floare, de o poezie? Când ați privit în ochi persoana de lângă dvs și l-ați întrebat sincer și cu un zâmbet cald ”Cum ești?”? Mă opresc să nu vă supăr 🙂 Este important să ne reamintim să onorăm viața și să fim recunoscători pentru ea.

Oferim Consiliere de echilibrare hormonală, pentru o îmbunătățire calitativă esențială în sănătatea și viața noastră. 

Sunteți sănătos dar cunoașteți prea puțin despre cum funcționează corpul dvs?
Sunteți practicant Reiki și nu știți ce să aplicați din Reiki pentru echilibrare hormonală?
Ați uitat corespondența dintre câmpul energetic și sistemul hormonal?

În ultimul deceniu an apărut foarte multe informații (contradictorii), au apărut teorii despre ce să mâncăm și cum să ne purificăm până când unii ajung subnutriți, au apărut multe sisteme manipulatorii (inclusiv MLM-ri) care par să vă ofere produsul minune pentru problemele dvs., se propagă informații despre cum să negăm realitatea și să credem în iluzii și soluții magice oferite din afara noastră, se recomandă să facem schimbări în viață până când unii își pierd reperele și identitatea. Dacă sunteți adepții acestor tipuri de abordări, vă place să manipulați și să fiți agresați, vă rog nu ne contactați, noi nu vă putem oferi nicio magie, nu promovăm produse și nu vă spunem ce să faceți și ce să nu faceți.

Eniko, lucrare Ikebana

Vă așteptăm la noi când doriți să regăsiți legătura cu propria persoană și să găsim împreună modalitățile autentice pe care să le folosiți și integrați natural în viața dvs. de zi cu zi. Dorim să explicăm informații despre modul natural și perfect în care funcționează corpul nostru ca apoi dvs să faceți alegerile potrivite în mod conștient. Cu acest scop de informare am creat workshopuri pe diverse teme:

  1. Care este diferența dintre vizualizare, meditație și contemplare?
  2. De ce nu ajută pe termen lung afirmațiile pozitive?
  3. Ce înseamnă respirația naturală? Ce poate provoca o respirație incorectă sau forțată sau inversă?
  4. Activități/ obiceiuri vă aduc vitalitate și care consumă resurse și duc la pierderi?
  5. Care sunt riscule unei schimbări în viața personală dacă nu evaluăm efectele sale asupra mediului nostru?
  6. Ce știm despre sistemul endocrin și ce schimbări facem în viața noastră pentru a susține corpul nostru? Sistemul endocrin are rol în coordonarea funcțiilor organismului: metabolismul, creșterea, apatarea la stress, perpetuarea etc. Mecanismele de autoreglare sunt foarte fine și sensibile. Abordăm tema din punct de vedere holistic și biologic, sistemul hormonal fiind un portal energetic către corp, fiind în legătură cu biocâmpul nostru (corpul energetic) și avem în vedere abordarea sistemică în restabilirea echilibrului hormonal.
  7. Ce înțelegem prin sănătatea femeii? Prezentăm pe înțelesul tuturor anatomia și fiziologia corpului feminin, discutăm despre rolul femeii în diverse ipostaze de viață și schimbările hormonale, discutăm despre femeia în relația de cuplu, dezbatem cauzele energetice și emoționale ale unor probleme de sănătate la femei, prezentăm exerciții și idei practice din care puteți alege ce vi se potrivește.