Sesiuni/ ședințe individuale Reiki

Reiki este o metodă care completează procedura de îngrijire medicală și nu este o alternativa la actul medical. Practicienii Reiki nu oferă rețete, nu fac diagnosticare și nu folosesc tehnici de tip new-age în timpul ședințelor Reiki, nu implicăm voința, nu aplicăm creme/ soluții, nu manipulăm corpul; doar atingem ușor sau ne apropiem mâinile de celălalt.

Practica Reiki este sigură și non-invazivă. Și-a demonstrat utilitatea în hospiceri, spitale, îngrijirea bolnavilor la domiciliu, în sala de urgență, în sala de operații, în centre unde se efectuează transplanturi, în pediatrie, în ginecologie – prin facilitarea relaxării, reducerea anxietății și durerii, putând fi folositor și în completarea terapiilor pacienților cu cancer.

În fizica cuantică energia este recunoscută drept natura fundamentală a existenței, așadar, corpul omenesc, gândurile și emoțiile sunt emit-recepționează energie care oscilează la diferite frecvențe. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de pe web referitoare la ce este și ce nu este Reiki, ce este și ce nu este ARU și condițiile în care puteți beneficia de Reiki.

Durata unei ședințe Reiki este de 30-45 minute și energizarea se va realiza de către mai mulți praticanți Reiki. Pentru energizare beneficiarul ședinței nu se va dezbrăca ci se va realiza ședința de energizare prin apropierea sau aplicarea mâinilor peste haine.

Energizarile se efectuează doar pe baza de programare pe e-mail și în cadrul e-mailului vă rugăm să oferiți următoarele informații: prenume, număr de telefon la care puteți fi contactat, vârsta și motivul/ problema pentru care solicitați energizarea. În situațiile în care se solicită programare în vederea soluționării unor probleme la organele urogenitale, beneficiarul va fi automat transferat către un profesor Reiki de același sex. Astfel se creează un cadru de lucru confortabil pentru ambele părți, bazat pe respect și demnitate.

Absolvenții cursurilor Reiki dispun de un abonament de practică de 3 luni în care pot beneficia de energizări și suport Reiki, timp pe care îl dedic gratuit cursanților. După cele 3 luni ei pot solicita abonament de practică pe alte 3 luni al cărui cost este de 50/3 luni (pentru 36 ore în 3 luni), costul fiind modic și folosit pentru consumabile la sală.

În afara acestor 12 ore/lună în care efectuez voluntariat, dacă se dorește primirea unor sesiuni individuale Reiki, având în vedere cheltuielile cu spațiul și de timp, costul unei sesiuni în Brașov este de:

  1. Pentru practicanți Reiki (absolvent curs), pentru energizări individuale în afara programului de practică: 50 lei/energizare 50 minute. Prețul este redus (cu 50%) din respect pentru cursanți, nu pentru că ceea ce se realizează este „lipsit de valoare”.
  2. Pentru beneficiari Reiki care nu au absolvit cursul, prețul scade în funcție de numărul de energizări recomandate/dorite sau sunt reduceri în cazuri speciale astfel:
    1.  Este 120 lei/energizare 50 minute dacă sunt necesare între 1-6 ședințe.
    1.  Este 80 lei/energizare 50 minute dacă sunt necesare peste 7 ședințe.
    1.  Este tarif special pentru copii până la 14 ani, bolnavi de cancer, persoane cu dizabilități, pensionari: 50-60 lei/ energizare.

În situația în care sunt necesare mai mult de 10 energizări, recomandăm persoanelor ca fie ei, fie cineva apropiat să urmeze cursul Reiki gr I pentru a putea oferi susținere pe o perioadă îndelungată, dar aste este opțional. De asemenea, și persoanele care, după câteva ședințe de Reiki, vor dori să învețe practica Reiki, în folosul lor și al familiei lor, se pot înscrie și participa la cursuri Reiki.

Pentru programări și informații vă rog să scrieti sau sunați.