Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Terapie prin simboluri, desen, meditație și crearea mandalei personale pe hârtie

noiembrie 26 ; 10:00 AM 5:00 PM EET

Terapie prin simboluri, desen, meditație și crearea mandalei personale pe hârtie. Crearea mandalelor este o cale de auto-descoperire si o forma de terapie prin arta care ne sustine sa ne vindecam, sa eliberam si sa integram emotii si trairi.

Atelier de meditație și creare a mandalei personale pe hârtie pt cei care doresc să „dea liber” emoțiilor, dezvoltării intuiției și practica de tehnici de meditație noi. Pătrunderea în lumea simbolurilor și analogiilor, dezvoltarea intuiției și a creativității.

Crearea mandalei are darul de a relaxa si este o cale frumoasă de autodescoperire prin meditație cu cele 5 elemente ale naturii. In cadrul atelierului vom utiliza tehnici de meditatie pentru echilibrarea elementelor, vom exersa contemplarea si starea de centrare. Dupa absolvirea atelierului veti putea folosi tehnicile de echilibrare si contemplare, veti realiza mandale energetice si veti avea cunostintele necesare pentru a intelege mesajul acestora.

https://www.youtube.com/watch?v=TZy8T_UripI

Termen inscriere: 15.11.2023

Investitie: 450 lei, plata numerara la atelier sau prin transfer bancar in cont catre Reiconsulto SRL, CUI nr. 16557599, IBAN RO51INGB0000999903985044, ING BANK.

Detalii

Dată:
noiembrie 26
Oră:
10:00 AM – 5:00 PM EET
Cost:
450lei
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , ,
Site web:
https://mandala-matase.ro/cursuri

Lasă un răspuns