Loading Events

« All Events

Auto-descoperirea sinelui prin simboluri și meditație, terapie prin simboluri si crearea mandalei personale pe hârtie

iulie 6 ; 10:00 AM 5:00 PM EET

Auto-descoperirea sinelui prin simboluri și meditație, terapie prin crearea mandalei personale pe hârtie.

Crearea mandalelor este o cale de auto-descoperire și o formă de terapie pe care o vom putea aplica acasă. Este o cale care ne susține să ne vindecăm, să eliberăm blocaje și să integrăm emoții și trăiri.

Atelierul de meditație și creare a mandalei personale pe hârtie este pentru cei care doresc să „dea liber” emoțiilor, dezvoltării intuiției și practica de tehnici de meditație noi. Pătrundem împreună în lumea simbolurilor și analogiilor, practicăm dezvoltarea intuiției și a creativității.

Crearea mandalei are darul de a relaxa si este o cale frumoasă de autodescoperire prin meditație cu cele 5 elemente ale naturii. În cadrul atelierului vom utiliza tehnici de meditatie pentru echilibrarea elementelor, vom exersa contemplarea si starea de centrare.

Dupa absolvirea atelierului veti putea folosi tehnicile de echilibrare si contemplare, veti realiza mandale energetice si veti avea cunostintele necesare pentru a intelege mesajul acestora. https://www.youtube.com/watch?v=TZy8T_UripI

Termen inscriere: 23.06.2024

Investitie: 450 lei, plata numerar la atelier sau prin transfer bancar in 23.06.2024 catre Reiconsulto SRL, CUI nr. 16557599, IBAN RO51INGB0000999903985044, ING BANK.

Atelierul se poate deconta pe firma in baza facturii emise.

Details

Date:
iulie 6
Time:
10:00 AM – 5:00 PM EET
Cost:
450lei
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://mandala-matase.ro/cursuri

Lasă un răspuns