Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs Reiki Usui Shiki Ryoho, gradul II la Timisoara

11/07/2020; 4:00 PM - 9:00 PM EEST

CURS REIKI tradițional- USUI SHIKI RYOHO nivelul II, la Timisoara cu exerciții din Japonia: dureaza 2 zile, 11-12 iulie 2020, intre orele 15-21. Termen de înscriere 06.07.2020. La nivelul II pot vei cei care au absolvit nivelul I cu minim 12 saptamani inainte.

Inainte de inscrierea la curs, pentru a sti daca doriti sa absolviti o scoala Reiki traditionala, va recomand sa cititi informatiile legate Reiki de pe web www.lifecoaching.com.ro sau sa vizionati filmuletul de pe https://www.youtube.com/watch?v=69tOpcjXWpg&feature=youtu.be . Informatiile pe care le-am scris despre Reiki si sanatate se bazeaza pe activitate de voluntariat in Reiki de 11 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari, daca sunteti intersati va rog cititi un articolul pe care l-am scris “Reiki in practica medicala” pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki-si-medicina/ .

Inscrierile va rugam sa le faceti pe email, rog comunicati numele, datele de contact si varsta personelor care doresc sa participe la curs. Pentru inscriere Nu se fac plati in avans si va confirmam in scris participarea in functie de locurile disponibile in sala.

Locatia        Timisoara, la inscriere anuntam locatia

Dupa absolvirea fiecarei etape de curs se elibereaza diploma Usui Shiki Ryoho bilingva (romana si engleza), dar va rog sa aveti in vedere ca practica Reiki in Romania nu apare ca si profesie.  Rog sa aveti la dvs apa/ceai si un sendvis, sa veniti in tinuta comoda si sa aduceti papuci de casa! In cadrul cursului vom efectua energizari Reiki intre noi.

Details

Date:
11/07/2020
Time:
4:00 PM - 9:00 PM EEST
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Timisoara
Centrul SCUT România

Lasă un răspuns