Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Curs Reiki Usui Shiki Ryoho, gradul II la Timisoara

mai 23; 3:00 PM - 9:00 PM EEST

600lei

CURS REIKI tradițional- USUI SHIKI RYOHO nivelul II, la Timisoara cu exerciții din Japonia: dureaza 2 zile, 23-24 mai 2020, intre orele 15-21. Termen de înscriere 18.05.2020. La nivelul II pot vei cei care au absolvit nivelul I cu minim 12 saptamani inainte.

Inainte de inscrierea la curs, pentru a sti daca doriti sa absolviti o scoala Reiki traditionala, va recomand sa cititi informatiile legate Reiki de pe web www.lifecoaching.com.ro sau sa vizionati filmuletul de pe https://www.youtube.com/watch?v=69tOpcjXWpg&feature=youtu.be . Informatiile pe care le-am scris despre Reiki si sanatate se bazeaza pe activitate de voluntariat in Reiki de 11 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari, daca sunteti intersati va rog cititi un articolul pe care l-am scris “Reiki in practica medicala” pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki-si-medicina/ .

Inscrierile va rugam sa le faceti pe email, rog comunicati numele, datele de contact si varsta personelor care doresc sa participe la curs. Pentru inscriere Nu se fac plati in avans si va confirmam in scris participarea in functie de locurile disponibile in sala.

Locatia        Centrul STURZ , Timisoara, str. Contantin cel Mare nr. 41.

Dupa absolvirea fiecarei etape de curs se elibereaza diploma Usui Shiki Ryoho bilingva (romana si engleza), dar va rog sa aveti in vedere ca practica Reiki in Romania nu apare ca si profesie.  Rog sa aveti la dvs apa/ceai si un sendvis, sa veniti in tinuta comoda si sa aduceti papuci de casa! In cadrul cursului vom efectua energizari Reiki intre noi.

Detalii

Data:
mai 23
Timp:
3:00 PM - 9:00 PM
Preţ:
600lei
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , , , ,

Loc de întâlnire

Timisoara
Centrul SCUT România

Lasă un răspuns