Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Reiki Usui Shiki Ryoho, gradul I, Timisoara

11/07/2020; 10:00 AM - 4:00 PM EEST

CURS REIKI tradițional- USUI SHIKI RYOHO nivelul I, la Timisoara cu exerciții din Japonia: dureaza 2 zile, 11-12 iulie intre 10-16. Termen de înscriere 06.07.2020.

Inainte de inscrierea la curs, pentru a sti daca doriti sa absolviti o scoala Reiki traditionala, va recomand sa cititi informatiile legate Reiki de pe web www.lifecoaching.com.ro sau sa vizionati filmuletul de pe https://www.youtube.com/watch?v=69tOpcjXWpg&feature=youtu.be . Informatiile pe care le-am scris despre Reiki si sanatate se bazeaza pe activitate de voluntariat in Reiki de 11 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari, daca sunteti intersati va rog cititi un articolul pe care l-am scris “Reiki in practica medicala” pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki-si-medicina/ .

Inscrierile va rugam sa le faceti pe email, rog comunicati numele, datele de contact si varsta personelor care doresc sa participe la curs. De asemenea va rugam sa trimiteti la inscriere motivatia participarii la curs (ce va doriti de la acest curs) si 1-3 propozitii despre dvs. (ca sa va putem prezenta colegilor de curs). Pentru inscriere nu se fac plati in avans si va confirmam in scris participarea in functie de locurile disponibile in sala.

Locatia        Timisoara, la inscriere va anuntam locatia.

Dupa absolvirea fiecarei etape de curs se elibereaza diploma Usui Shiki Ryoho bilingva (romana si engleza), dar va rog sa aveti in vedere ca practica Reiki in Romania nu apare ca si profesie.  Rog sa aveti la dvs apa/ceai si un sendvis, sa veniti in tinuta comoda si sa aduceti papuci de casa! In cadrul cursului vom efectua energizari Reiki intre noi si voi aduce masa de masaj. Pentru energizare beneficiarul sedintei nu se va dezbraca ci se va realiza sedinta de energizare prin apropierea sau aplicarea mainilor peste haine si din acest motiv va recomand sa veniti intr-o tinuta comoda, poate fi chiar sport.

 

Detalii

Dată:
11/07/2020
Oră:
10:00 AM - 4:00 PM EEST
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , , ,
Site web:
https://www.lifecoaching.com.ro/cursuri-reiki/

Loc de desfășurare

Timisoara
Centrul SCUT România

Lasă un răspuns