Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop: Reiki in echilibrarea si rolul sistemului endocrin

30/10/2020; 5:00 PM - 9:30 PM EET

Gratuit

Aceasta intalnire interactiva se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si cunoasca corpul si sa deprinda exercitiile Reiki care le ajuta sa aiba o buna sanatate. Termen de inscriere 27 octombrie 2020, iar investitia dvs este de 250 lei.

Participarea la workshop, ACUM, poate FI DOAR online astfel va rog sa scrieti pentru a putea accesa linkul ZOOM https://zoom.us/meeting/register/tJwpf-6hrz8pEtw2MWPms_YeWOm6vfvo1MQ0  . Dupa inregistrare veti primi un email de confirmare.

Esti sanatos dar cunosti prea putin despre cum iti functioneaza corpul?
Esti practicant Reiki si nu sti cum sa aplici Reiki pentru echilibrarea sistemului hormonal?
Esti practicant Reiki dar ai uitat corespondenta dintre campul energetic si sistemul hormonal?

Despre ce vom discuta?

  • prezentarea scurta a unor notiuni introductive despre cum functioneaza corpul nostru,
  • ce inseamna gandirea sistemica,
  • ce inseamna echilibru-dezechilibru in corp,
  • cum functioneaza hormonii si glandele,
  • cauzele energetice si emotionale ale dezechilibrelor,
  • recomandari de exercitii Reiki,
  • intrebari si raspunsuri, discutarea unor situatii concrete.

Cine poate participa?

Aceste sesiuni sunt publice pentru toti practicantii Reiki (gradul I, II si III) indiferent de scoala in care s-au format.

Pot participa si persoane care nu au absolvit cursuri Reiki, deoarece pentru noi toti este recomandat sa intelegem mecanismele de baza ale functionarii corpului.

Pentru participarea la sesiunile practice nu sunt necesare cunoştinţe medicale, veti primi explicarea unor notiuni la inceputul intalnirii.

Meeting ID: 984 8791 4388

Plata taxei de participare de 250 lei o veti realiza prin:

a) transfer bancar catre Reiconsulto SRL, CUI nr. 16557599, IBAN RO51INGB0000999903985044, ING BANK sau plata cu cardul catre societate accesand produsul in Magazin https://www.lifecoaching.com.ro/produs/workshop-online-reiki-in-echilibrarea-si-rolul-sistemului-endocrin/

 

Reiki este o metoda complementara pe care o folosim in sustinerea terapiei medicale. Energizarea/ terapia Reiki autentica, traditionala si recunoscuta international, este sigura si non-invaziva. Reiki in lume si-a demonstrat utilitatea in hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, in sala de urgenta, in sala de operatii, in centre unde se efectueaza transplanturi, in pediatrie, in ginecologie etc. Atunci cand sunt folosite tehnici holistice (minte-corp-spirit), acestea aduc beneficii la nivelul tuturor celor trei nivele. Pacientii au adesea un sentiment mai mare de implinire datorita participarii lor in procesul de vindecare si implicarii lor in luarea deciziilor cu privire la tratamentul lor. Aceasta filozofie integrativa este cea mai buna cale spre vindecare.

RSVP

Bilete are not available as this eveniment has passed.

Detalii

Dată:
30/10/2020
Oră:
5:00 PM - 9:30 PM EET
Cost:
Gratuit
Eveniment Categories:
, ,
Etichete Eveniment:
, , , , ,
Sit web:
https://www.lifecoaching.com.ro/event

Lasă un răspuns