Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Workshop online: Invata sa iti cunosti corpul si modul in care Reiki actioneaza asupra sistemului nervos si endocrin

11/03/2022; 5:00 PM - 9:30 PM EET

Ce inseamna pentru tine grija fata de sine?

Sti lucruri minine despre cum functioneaza corpul tau?

Esti sanatos? Dar cunosti prea putin despre cum iti functioneaza corpul?

Iti este frica de boala? Esti practicant Reiki dar ai uitat corespondenta dintre campul energetic si sistemul hormonal?

Esti practicant Reiki dar ai uitat corespondenta dintre campul energetic si sistemul hormonal?

Aceasta intalnire ONLINE de 4 ore, interactiva, se adreseaza tuturor celor care dorescsa isi cunosasca corpul, chiar daca nu sunt practicanti Reiki. Cei care practica Reiki vor intelege modul in care Reiki actioneaza asupra sistemului nervos si endocrin si ii ajuta sa aiba o buna sanatate. Termen de inscriere 21.10.2021, iar investitia dvs este de 250 lei.

Participarea la workshop, este DOAR ONLINE astfel va rog sa scrieti pentru a putea accesa linkul ZOOM  https://zoom.us/meeting/register/tJYudO-vrjosE9M5F6MEwkqZls4lGSIv9kbM . Dupa inregistrare veti primi un email de confirmare.

Despre ce vom discuta?

  • prezentarea scurta a unor notiuni introductive despre cum functioneaza corpul nostru,
  • ce inseamna gandirea sistemica,
  • ce inseamna echilibru-dezechilibru in corp,
  • cum functioneaza hormonii si glandele,
  • cauzele energetice si emotionale ale dezechilibrelor,
  • recomandari de exercitii Reiki,
  • intrebari si raspunsuri, discutarea unor situatii concrete.

Cine poate participa?

Aceste sesiuni sunt publice pentru oricine este interesat sa cunoasca propriul corp, chiar daca nu este practicant Reiki, si pentru toti practicantii Reiki (gradul I, II si III) indiferent de scoala in care s-au format. Pentru noi toti este recomandat sa intelegem mecanismele de baza ale functionarii corpului. Pentru participarea la sesiunile practice nu sunt necesare cunoştinţe medicale, veti primi explicarea unor notiuni la inceputul intalnirii.

Meeting ID: 970 0520 0143

Plata taxei de participare de 250 lei o veti realiza prin: transfer bancar catre Reiconsulto SRL, CUI nr. 16557599, IBAN RO51INGB0000999903985044, ING BANK sau plata cu cardul catre societate accesand produsul in Magazin https://www.lifecoaching.com.ro/produs/workshop-online-reiki-in-echilibrarea-si-rolul-sistemului-endocrin/

 

Reiki este o metoda complementara pe care o folosim in sustinerea terapiei medicale. Energizarea/ terapia Reiki autentica, traditionala si recunoscuta international, este sigura si non-invaziva. Reiki in lume si-a demonstrat utilitatea in hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, in sala de urgenta, in sala de operatii, in centre unde se efectueaza transplanturi, in pediatrie, in ginecologie etc. Atunci cand sunt folosite tehnici holistice (minte-corp-spirit), acestea aduc beneficii la nivelul tuturor celor trei nivele. Pacientii au adesea un sentiment mai mare de implinire datorita participarii lor in procesul de vindecare si implicarii lor in luarea deciziilor cu privire la tratamentul lor. Aceasta filozofie integrativa este cea mai buna cale spre vindecare.

Detalii

Dată:
11/03/2022
Oră:
5:00 PM - 9:30 PM EET
Eveniment Categories:
, ,
Etichete Eveniment:
, , , , ,
https://www.lifecoaching.com.ro/event

Faci un comentariu sau dai un răspuns?