Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop online: Învață cum să rămâi sănătos și cum acționează Reiki asupra sistemului nervos și endocrin

20/10/2023 ; 5:00 PM 9:30 PM EET

Aceasta intalnire ONLINE de 5 ore, interactiva, se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete cum pot ramane sanatosi, doresc sa isi cunosasca corpul, chiar daca nu sunt practicanti Reiki. Cei care practica Reiki vor intelege modul in care Reiki actioneaza asupra sistemului nervos si endocrin si ii ajuta sa aiba o buna sanatate. Termen de inscriere 18.10.2023, iar investitia dvs este de 450 lei.

Ce pot face sa raman sau sa fiu sanatos?

Ce inseamna pentru tine grija fata de sine?

Sti lucruri minine despre cum functioneaza corpul tau?

Esti sanatos? Dar cunosti prea putin despre cum iti functioneaza corpul?

Iti este frica de boala? Esti practicant Reiki dar ai uitat corespondenta dintre campul energetic si sistemul hormonal?

Esti practicant Reiki dar ai uitat corespondenta dintre campul energetic si sistemul hormonal?

Participarea la workshop, este DOAR ONLINE astfel va rog sa scrieti pentru a putea accesa linkul ZOOM  https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMtduihqDotGtH42tzvxFemszuTQCsXkzwz  . Dupa inregistrare veti primi un email de confirmare.

Despre ce vom discuta?

  • cum putem participa activ la starea noastra de sanatate,
  • prezentarea scurta a unor notiuni introductive despre cum functioneaza corpul nostru,
  • ce inseamna gandirea sistemica,
  • ce inseamna echilibru-dezechilibru in corp,
  • cum influentam hormonii, glandele si sistemul nervos pentru a fi sanatosi,
  • cauzele energetice si emotionale ale dezechilibrelor,
  • recomandari de exercitii Reiki,
  • intrebari si raspunsuri, discutarea unor situatii concrete.

Cine poate participa?

Aceste sesiuni sunt publice pentru oricine este interesat sa cunoasca propriul corp, chiar daca nu este practicant Reiki, si pentru toti practicantii Reiki (gradul I, II si III) indiferent de scoala in care s-au format. Pentru noi toti este recomandat sa intelegem mecanismele de baza ale functionarii corpului. Pentru participarea la sesiunile practice nu sunt necesare cunoştinţe medicale, veti primi explicarea unor notiuni la inceputul intalnirii.

Meeting ID: 970 0520 0143

Pentru cei care au absolvit deja si doresc repetarea workshopului, investitia este 100 lei. Plata taxei de participare de 450 lei o veti realiza prin: transfer bancar catre Reiconsulto SRL, CUI nr. 16557599, IBAN RO83BACX0000002258124000 Unicredit Bank sau plata cu cardul catre societate accesand produsul in Magazin https://www.lifecoaching.com.ro/produs/workshop-online-invata-cum-sa-ramai-sanatos-si-cum-actioneaza-reiki/

Reiki este o metoda complementara pe care o folosim in sustinerea terapiei medicale. Energizarea/ terapia Reiki autentica, traditionala si recunoscuta international, este sigura si non-invaziva. Reiki in lume si-a demonstrat utilitatea in hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, in sala de urgenta, in sala de operatii, in centre unde se efectueaza transplanturi, in pediatrie, in ginecologie etc. Atunci cand sunt folosite tehnici holistice (minte-corp-spirit), acestea aduc beneficii la nivelul tuturor celor trei nivele. Pacientii au adesea un sentiment mai mare de implinire datorita participarii lor in procesul de vindecare si implicarii lor in luarea deciziilor cu privire la tratamentul lor. Aceasta filozofie integrativa este cea mai buna cale spre vindecare.

Details

Date:
20/10/2023
Time:
5:00 PM – 9:30 PM EET
Cost:
450lei
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.lifecoaching.com.ro/event

Lasă un răspuns