Loading Events

« All Events

Practica Reiki/ energizari reciproce

April 8; 5:00 PM - 8:00 PM EEST

Programul de practică/ energizări Reiki orele 17-20, înseamnă că vă faceți energizări Reiki între voi, în ordinea sosirii la sala (în baza abonamentului de practică primit/ achiziționat pe minim 3 luni). Costul pentru practica Reiki de 4 zile (12 ore)/lună este de 17 lei/ lună  x3luni = 50 lei/ 3 luni (=1,4 lei/ ora de energizare și de meditație).

Scopul energizărilor Takata:

1) să primiți Reiki pe masa timp de 20-25 minute +

2) să vă încărcați cu Reiki fiind canale curate în stare de contemplare cât timp facem Reiki la colegi +

3) să inlocuiți energiile/karma negativă cu energie pozitivă oferind prin mâini Iubire altora.

Rog respectati linistea si starea de pace interioara la practica. Daca aveti o problema o discutati personal cu mine sau veniti la workshopuri si exercitii unde discutam/ vorbim despre provocari.

Mentinerea sanatatii si obtinerea starii de armonie interioara (de iubire si fericire) se poate atinge cu Reiki care este definita ca fiind vibratia Iubirii Universului si Echilibrului si in acest sens este necesara practicarea zilnica a auto-energizarii/ auto-echilibrarii.

Click aici pentru mai multe detalii legate de evenimente.

Cei care ati inceput autoenergizarea zilnica in data de 17 martie, va astept in 6-7-8-9 aprilie la practica/ exercitii si Reiju. Mentinerea sanatatii si obtinerea starii de armonie interioara (de iubire si fericire) se poate atinge cu Reiki care este definita ca fiind vibratia Iubirii Universului si Echilibrului si in acest sens este necesara practicarea zilnica a auto-energizarii/ auto-echilibrarii. Reiju este darul meu de suflet catre acei dintre voi care actioneaza spre a-si schimba viata catre Armonie si Iubire.

Details

Date:
April 8
Time:
5:00 PM - 8:00 PM
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.lifecoaching.com.ro/reiki/