Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop online GRATUIT, 2 ore, pe tema Managementul stresului cu Reiki în boli grave și/sau cronice

februarie 15 ; 7:00 PM 9:00 PM EET

Workshop online GRATUIT de 2 ore pe tema: Managementul stresului cu Reiki în boli grave și/sau cronice.

Modul în care interacționăm cu mediul înconjurător și percepem anumite situații, inclusiv un diagnostic medical, poate duce, sau nu, la situații de stres major, care agravează și mai mult lipsa stării de sănătate.

Stresul nu este bun sau rău, stresul este peste tot și face parte din viața noastră, ne ajută să ne adaptăm la schimbările din exterior și din interior. Putem experimenta stres la mai multe niveluri și din mai multe surse/cauze, deoarece suntem expuși la stres fizic, emoțional, mental, energetic, informațional și spiritual. Numeroase studii ale specialiștilor în psihologie afirmă că 50% dintre problemele de sănătate se datorează stresului.

Cu 30 de ani în urmă am trecut prin experiența un diagnostic care părea că nu are rezolvare și am experimentat stresul nociv și consecințele acestuia.

Acest workshop online este un dar către cei care sunt pregătiți să iasă din propriile jocuri emoționale-mentale, își doresc să-și îmbunătătească modul de viață și doresc să se implice în propriul lor proces de vindecare. Noi nu suntem ființe expuse deciziei celorlalți, ci avem abilitatea de a participa la procesul nostru interior de transformare și vindecare.

Pentru vindecarea fizică (a unei boli) trebuie să reducem stresul nociv și să creăm o stare de siguranță. Altfel, dacă ne luptăm cu o boală, vom simți că viața noastră este amenințată de acea boală, astfel încât mecanismele de supraviețuire sunt active. Și supraviețuirea este o prioritate, este mai important să mă asigur că rămân în viață. Vindecarea este secundară, așa că vindecarea are loc numai atunci când știu că pot participa și pot schimba situația în așa fel încât să rămân în viață.

Care sunt exercițiile Reiki care îmi activează capacitatea de a accesa Sursă universală infinită pentru a prelua controlul asupra vieții mele? Prin practica Reiki suntem implicați în procesul nostru de vindecare, atragem ce avem nevoie din Univers ieșind astfel din „modul de luptă/supraviețuire” și restabilim „modul de siguranță”, unde are loc vindecarea.

Pentru participare rog să vă înregistrați pe acest link Zoom https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMtc-GvqT0tHdHU16SzR9YxjCgJQQoFnWTc  Feb 15, 2024 06:00 PM Bucharest, durata 2-3 ore. Meeting ID 870 4877 6775 După înregistrare veți primi pe adresa de email un mesaj de confirmare de la Zoom, în limba engleză, și linkul de acces împreună cu parola. Vă rugam să intrați pe Zoom cu 15-10 minute înainte de întâlnire.

Gratuit