Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A 2-a intalnire cu doi profesori Reiki renumiti: Jojan J. din Olanda si Dori B. din SUA

07/11/2021; 4:30 PM - 7:00 PM EET

Va invitam la a doua intalnire de la ora 17 la sala de practica (str Lunga) de unde ne vom conecta cu videoproiector pentru a putea participa in direct la intalnirea cu doi profesori Reiki renumiti in lume si cercetatori Reiki.

 

În 2015, Dori Beeler a finalizat un studiu de doctorat pe tema Reiki în domeniul Antropologiei medicale. În 2016, Jojan Jonker și-a finalizat studiul de doctorat, tot pe tema Reiki, dar în domeniul studiilor religioase. Jojan Jonker (Olanda) si Dori-Michelle Beeler (SUA) au scris impreuna cartea “Reiki Practice and Surrender” (Practica Reiki si predarea). La aceasta intalnire i-am invitat online sa prezinte cartea si sa discutam despre cercetarea lor cu privire la Reiki.

Eliberarea de control nu este un lucru firesc pentru majoritatea dintre noi. În cercetarea sa asupra subiectului „predării” în Reiki, Dori-Michelle Beeler a lucrat cu un grup de oameni care explorează împreună cine este această autoritate exterioară căreia îi predăm controlul. Predarea înseamnă „pierderea bătăliei” sau a puterii? Dori spune: „Nu este vorba despre o singură persoană sau despre pierderea sau câștigarea controlului, ci mai degrabă o relație dinamică între Reiki și sinele persoanei”. Ea concluzionează că predarea înseamnă recentrarea pe sine, mutarea focalizării asupra lucrurilor cu adevărat importante care contează. Deci, prin predare, obținem controlul.

 

Va fi o intalnire in care punem intrebari si impartasim, deci va astept la sala la ora 16 (va rog nu intarziati). Cei care doriti sa participati va rog sa-mi confirmati printr-un mesaj scurt pentru a nu depasi limita maxima a persoanelor care pot fi prezente intr-o incapere.

 

Participarea este gratuita si va fi in limba romana si engleza (Iulian ne va traduce la sala).

Details

Date:
07/11/2021
Time:
4:30 PM - 7:00 PM EET