Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs Reiki Usui Shiki Ryoho la Brasov nivel/ grad 2

ianuarie 20 ; 5:00 PM ianuarie 21 ; 6:00 PM EEST

CURS REIKI tradițional USUI SHIKI RYOHO la BRAȘOV cu exerciții Reiki din Japonia; dureaza 2 zile: sambata dupamasa ora 16-21 si duminica intre ora 10-14/15.

Înscrierea se recomandă după 10-12 săptămâni de la gr I.

Termen de înscriere 16.01.2024. Următorul curs va fi în 11-12 mai 2024. Pentru urgențe putem stabili și alte date de curs.

Înscrierile vă rugăm să le faceți pe email către eniko.simon@lifecoaching.com.ro sau  simoneniko@yahoo.com. Pentru înscriere Nu este necesară plata unui avans și vă confirmăm în scris participarea în funcție de locurile disponibile în sală.

Cost curs 2 zile gradul II: 1300 ron/ adult, acest preț include următoarele teoria, elementele practice și inițierile,

  • teoria, elementele practice timp de 2 zile, în total 11-12 ore de curs.
  • ințierile/ acordajele pentru fiecare nivel de pregătire, efectuate în persoană și personal pentru fiecare participant. La cerere putem discuta teoria online, dar, din respect pentru participanți și pentru ce înseamnă dezvoltarea abilităților în Reiki, efectuăm inițieri doar personal.
  • exercițiile Reiki originale din Japonia aferente fiecărui nivel de cunoaștere (grad) pe care le-am dobândit și aprofundat în 3 formări. Exercițiile primite inițial de la Dl. Fodor, ne-au fost arătate și reconfirmate de către Hiroshi Doi sensei la întâlnirea maeștrilor Reiki din Madrid (2015) și la pregătirea noastră din Japonia (2015 și 2018). Apoi în 2020 am participat la o a treia formare cu Rika Saruhashi sensei (Japonia și Spania), care a reactualizat informațiile conform ultimelor documente din Japonia.
  • diploma bilingvă,
  • abonament de practică la sesiuni de energizare în grup pentru 3 luni în cele 4 zile/ lună trecute în program la rubrica ”practică generală” pe 3 luni după curs.

Reducere preț curs: în cazul în care la același curs & dată de curs participă minim 2 membri de familie, atunci al doilea membru de familie are reducere -150 lei/pers. Plata cursului se face în prima sau a doua zi de curs și se primește bon fiscal, iar pentru societăți factură și contract pentru ”managementul stresului sau dezvoltare personală”.

După absolvirea fiecărei etape de curs se eliberează diplomă bilingva (română și engleză). Vă rog să aveți în vedere că în Romania practica Reiki nu apare ca și profesie.

La cursuri rugăm să veniți în ținută comodă și să aduceți papuci de casă. În cadrul cursului vom efectua energizări Reiki între noi. Reiki trece prin haine, pentru energizare beneficiarul ședinței nu se va dezbrăca ci se va realiza ședința de energizare prin apropierea sau aplicarea mâinilor peste haine și din acest motiv vă recomandăm să veniți într-o ținută comodă și adecvată.

Inainte de inscrierea la curs, pentru a sti daca doriti sa absolviti o scoala Reiki traditionala, va recomand sa cititi informatiile legate Reiki de pe web www.lifecoaching.com.ro sau sa vizionati filmuletul de pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki/ . Informatiile pe care le-am scris despre Reiki si sanatate se bazeaza pe activitate de voluntariat in Reiki de 11 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari, daca sunteti intersati va rog cititi un articolul pe care l-am scris “Reiki in practica medicala” pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki-si-medicina/ .

Details

Start:
ianuarie 20; 5:00 PM EEST
End:
ianuarie 21; 6:00 PM EEST
Cost:
1300lei
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
https://www.lifecoaching.com.ro/cursuri-reiki/

Lasă un răspuns