Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs Reiki gr I la Brasov, scoala Usui Shiki Ryoho cu exercitii Reiki japoneze, ziua a 2-a

02/10/2022 ; 10:00 AM 4:00 PM EEST

CURS REIKI tradițional USUI SHIKI RYOHO la BRAȘOV cu exerciții Reiki din Japonia; a doua zi de curs.

Gradul I dureaza 2 zile si apoi urmeaza practica. Cursul incepe la ora 10. Termen de înscriere 26.09.2022

Următorul curs pentru începători va fi în 5-6 noiembrie 2022.

Înscrierile vă rugăm să le faceți pe email către eniko.simon@lifecoaching.com.ro sau  simoneniko@yahoo.com. De asemenea, vă rugăm să trimiteți la înscriere:

  • data la care doriți să participați la curs,
  • numele persoanelor și datele de contact pentru confirmarea înscrierii,
  • vârsta persoanelor care doresc sa participe la curs,
  • într-o propoziție care este motivația participării dvs. la curs (ce doriți să învățați/ atingeți/ obțineți la acest curs). Pentru înscriere Nu este necesară plata unui avans și vă confirmăm în scris participarea în funcție de locurile disponibile în sală.

Cost curs

1.gratuit pentru copii/ tinerii până la 14 ani (inclusiv) însoțiți de un părinte, (se acordă gradul I la dorința tânărului, nu la insistențele părinților);

2. gradul I : 1150 ron/ adult/ fiecare grad , acest preț include următoarele:

  • teoria, elementele practice și inițierile 2 zile,
  • suport de curs și la gr I manual & carte “Reiki, Universul te iubește”(autor Simon Enikő),
  • exercițiile Reiki originale din Japonia aferente fiecărui nivel de cunoaștere (grad),
  • diploma bilingvă,
  • abonament de practică la sesiuni de energizare în grup pentru 3 luni în cele 4 zile/ lună trecute în program la rubrica ”practică generală” pe 3 luni după curs.

Reducere preț curs: în cazul în care la același curs & dată de curs participă minim 2 membri de familie, atunci al doilea membru de familie are reducere -150 lei/pers. Plata cursului se face în prima sau a doua zi de curs și se primește bon fiscal, iar pentru societăți factură și contract pentru ”managementul stresului sau dezvoltare personală”.

După absolvirea fiecărei etape de curs se eliberează diplomă bilingva (română și engleză). Vă rog să aveți în vedere că în Romania practica Reiki nu apare ca și profesie.

La cursuri rugăm să veniți în ținută comodă și să aduceți papuci de casă. În cadrul cursului vom efectua energizări Reiki între noi. Reiki trece prin haine, pentru energizare beneficiarul ședinței nu se va dezbrăca ci se va realiza ședința de energizare prin apropierea sau aplicarea mâinilor peste haine și din acest motiv vă recomandăm să veniți într-o ținută comodă și adecvată.

Inainte de inscrierea la curs, pentru a sti daca doriti sa absolviti o scoala Reiki traditionala, va recomand sa cititi informatiile legate Reiki de pe web www.lifecoaching.com.ro sau sa vizionati filmuletul de pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki/ . Informatiile pe care le-am scris despre Reiki si sanatate se bazeaza pe activitate de voluntariat in Reiki de 11 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari, daca sunteti intersati va rog cititi un articolul pe care l-am scris “Reiki in practica medicala” pe https://www.lifecoaching.com.ro/reiki-si-medicina/ .

Details

Date:
02/10/2022
Time:
10:00 AM – 4:00 PM EEST
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.lifecoaching.com.ro/usui-shiki-ryoho/

Lasă un răspuns