Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gradul I, a doua zi de curs

17/11/2019; 10:00 AM - 4:00 PM UTC+2

600lei

CURS REIKI tradițional- USUI SHIKI RYOHO la BRAȘOV cu exerciții din Japonia: a doua zi de curs, in continuare la 16 noi.

gradul I: 16-17 oi (2 zile), incepand cu ora 15. Termen de înscriere 10.11.2019.

Următorul curs pentru începători va fi în 7-8 decembrie, orele 10-16.

Înscrierile vă rugăm să le faceți pe email către eniko.simon@lifecoaching.com.ro sau  simoneniko@yahoo.com. De asemenea vă rugăm să trimiteți la înscriere:

  • data la care doriți să participați la curs,
  • numele persoanelor și datele de contact pentru confirmarea înscrierii,
  • vârsta persoanelor care doresc sa participe la curs,
  • într-o propoziție care este motivația participării dvs. la curs (ce doriți să învățați/ atingeți/ obțineți la acest curs). Pentru înscriere Nu este necesară plata unui avans și vă confirmăm în scris participarea în funcție de locurile disponibile în sală.

Cost curs

1.gratuit pentru copii/ tinerii până la 14 ani (inclusiv) însoțiți de un părinte, (se acordă gradul I la dorința tânărului, nu la insistențele părinților);

2. gradul I : 600 ron/ adult/ fiecare grad , acest preț include următoarele:

  • teoria, elementele practice și inițierile,
  • suport de curs și la gr I manual & carte “Reiki, Universul te iubește”(autor Simon Enikő),
  • exercițiile Reiki originale din Japonia aferente fiecărui nivel de cunoaștere (grad),
  • diploma bilingvă,
  • abonament de practică la sesiuni de energizare în grup pentru 3 luni (în cele 4 zile/ lună  trecute în program la rubrica ”practică generală” pe 3 luni după curs.

Reducere preț curs: în cazul în care la același curs & dată de curs participă minim 2 membri de familie, atunci fiecare membru de familie are reducere 25% = -150 lei/pers. Plata cursului se face în prima sau a doua zi de curs și se primește bon fiscal, iar pentru societăți factură și contract pentru ”managementul stresului sau dezvoltare personală”.

După absolvirea fiecărei etape de curs se eliberează diplomă bilingva (română și engleză). Vă rog să aveți în vedere că în Romania practica Reiki nu apare ca și profesie.

La cursuri rugăm să veniți în ținută comodă și să aduceți papuci de casă. În cadrul cursului vom efectua energizări Reiki între noi. Reiki trece prin haine, pentru energizare beneficiarul ședinței nu se va dezbrăca ci se va realiza ședința de energizare prin apropierea sau aplicarea mâinilor peste haine și din acest motiv vă recomandăm să veniți într-o ținută comodă și adecvată.

Details

Date:
17/11/2019
Time:
10:00 AM - 4:00 PM UTC+2
Cost:
600lei
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.lifecoaching.com.ro/cursuri-reiki/

Lasă un răspuns