Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Club Reiki online

septembrie 30 ; 8:00 PM 9:00 PM EEST

Vă invităm în spațiul online al practicii Reiki. Reiki ne va conecta, Iubirea va dizolva spațiul și timpul și vom practica împreună Reiki, aprofundând conștientizarea prin exercițiile japoneze Reiki și prin acest grup. Prin Clubul Reiki, dorim să cream conexiunea și cu cei care nu pot fi prezenți la activitățile curente. Clubul se ține în limba română.

La Clubul Reiki nu predăm exerciții, ci practicăm exercițiile Reiki învățate la cursul Reiki cu profesorul Reiki. Este o posibilitate frumoasă să creăm o rutină de practică de o oră odată pe săptămână și să participăm la fluxul Reiki din grup cu mintea liniștită. Ne deschidem mintea și inima către acest mod de a fi împreună și de a ne conecta unul cu celălalt prin Iubire, armonie și respect. Suntem într-o călătorie comună, facem parte dintr-o comunitate cu experiențe comune prin Reiki, dar fără convingeri comune, astfel la aceste întâlniri manifestăm recunoștință, respect și non-judecată, respectând spațiul personal al fiecăruia. 

Zoom Meeting ID: 421-926-212 . Doar practicanții Reiki care s-au înregistrat pot participa accesând linkul:  https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUvd-msrDIiHtUejnRZDH4pjyhCagLTbPpQ

După înregistrare veți primi pe adresa de email un mesaj de confirmare de la Zoom, în limba engleză, și linkul de acces împreună cu parola. Vă rugam să intrați pe Zoom cu 15-10 minute înainte de întâlnire.

Abonamentul de participare la Clubul online Reiki este de 40 lei/ 3 luni (12 întâlniri). Pentru plata cu cardul accesați https://www.lifecoaching.com.ro/produs/club-reiki-online-3-luni/ . Vă mulțumim pentru susținere.

Detalii

Dată:
septembrie 30
Oră:
8:00 PM – 9:00 PM EEST
Cost:
abonament
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, ,

Lasă un răspuns