Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Asociația Reiki Usui vă invită la întâlnirea online cu Maestrul Reiki Rick Bockner (Canada)

06/04/2021; 7:00 PM - 9:30 PM EEST

Asociația Reiki Usui (România) vă invită la întâlnirea online (Zoom)

cu Maestrul Reiki Rick Bockner (Canada), ultimul Maestru initiat de către dna Hawayo Takata

 

Reiki în vremuri provocatoare”

Rick Bockner preda Reiki din 1980 și este ultimul dintre cei 22 de Maeștri Reiki inițiați de dna Hawayo Takata. El a fost în România și la Brașov în 2015 și 2017. Este o onoare pentru noi că a acceptat invitația de participare la o întâlnire online cu practicanții noștri Reiki și că putem învăța din nou de la el și este întotdeauna un dar pentru noi să simțim Reiki prin Rick și să fim împreună în spiritul Reiki.

În această întâlnire vom explora modul în care practicăm Reiki în aceste vremuri provocatoare. Discuția se va baza pe experiențele lui Rick și ale practicii sale proprii în Reiki, pentru a ne deschide noi perspective cu privire la modul în care ne putem dezvolta și creste în vremuri dificile. Vom aborda aspectele practicii Reiki, în special Reiki la distanță, și despre modul în care Lineage-l rămâne disponibil și activ pentru noi în timpul izolării și despre importanța auto-tratamentului în timpul izolării. De asemenea, va discuta despre tratamentele la distanță, despre implicațiile acestei forme de tratament și ceea ce am învățat. Vom avea ceva timp pentru întrebări voastre.

Întâlnirea online va fi în data de 06 aprilie 2021, marți.

Va avea loc între orele 19-21,30 (ora României).

Acest seminar este pentru toate persoanele care au  absolvit cursul Reiki gradul 1/ Shoden, 2/ Okuden sau 3 / Maestru / Shinpiden, indiferent de Linia Spirituală de Inițiere sau metoda/ școala Reiki în care s-au format.

Participarea se poate face doar în baza înregistrării în avans pe linkul de înregistrare https://zoom.us/meeting/register/tJAufuyprD4qEtC9zKzSA5S3eBwuOvf2KHQ0 .

Înregistrarea este posibila de astăzi și se va încheia în data de 04 Aprilie 2021. La înregistrarea pe Zoom vă rugăm să completați numele, prenumele, adresa de email pe care Zoom să vă trimită confirmarea, orașul, țara, numele profesorului dvs. Reiki și nivelul/ gradul dvs în Reiki.

Întâlnirea va avea loc pe Zoom și după înregistrare veți primi un link de confirmare direct de la Zoom, pentru ID întâlnire 943 9512 5084. În data de 06 Aprilie accesați linkul/ faceți click pe Join din emailul de confirmare. (Acest link este diferit de cel de luni seara). Dacă doriți, ulterior, până în data de 04 aprilie, puteți anula direct pe Zoom înscrierea dvs, dând click pe ”Cancel” din emailul de confirmare primit.

Considerăm că este important pentru o comunitate Reiki să fim recunoscători celor care reprezintă un pilon important în lumea Reiki. Suntem bucuroși să oferim susținere, astfel Asociația nu va reține taxe de organizare, ci acesta este darul nostru de recunoștință către Rick. Susținerea/ donația dvs. este achitata catre Asociatia Reiki Usui si este de 70 lei/ persoană pentru această întâlnire online (în cazul în care sunteți soț /soție achitați doar o donație). Menționăm că suntem ONG, astfel pe documentul fiscal va scrie „donație participare întâlnire online cu Rick B Reiki în vremuri provocatoare”. Plata recomandăm să o realizați fie prin transfer bancar către Asociația Reiki Usui, CUI 20606550, cont BCR RO44RNCB0053068754670001 cu mențiunea „donație participare întâlnire online cu Rick”, fie direct cu cardul accesând linkul https://reikiusui.ro/sustin-maini-pentru-viata/donez-si-sustin-aru/donatie-intalnire-online-rick-reiki-in-vremuri-provocatoare .

Details

Date:
06/04/2021
Time:
7:00 PM - 9:30 PM EEST