Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

3 conversatii “Ce este vindecarea?” cu Reiki Home din SUA

mai 14; 8:00 PM - 10:00 PM EEST

Incepe seria de 3 conversatii “Ce este vindecarea?” cu Reiki Home din SUA

https://www.flipcause.com/secure/cause_pdetails/NzY2MDM=

Sunteti invitati sa participati la seria 1 a Convorbirilor Participative pentru a aprofunda intelegerea intrebarii: Ce este vindecarea? Intentia acestor trei conversatii in grupuri mici este sa ne deschidem catre ceilalti, sa impartasim, sa invatam si sa extindem experienta si intelegerea noastra despre vindecare, axata in special pe practica Reiki.

Seria # 1 este primul nostru pas catre crearea unei comunitati multiculturale si multilingvistice, in jurul unei mese virtuale, experimentand unitatea si explorand impreuna intrebarea: Ce este vindecarea?

Acest schimb de idei este despre tine si Reiki. Imaginati-va impreuna cu alti studenti Reiki, din diferite culturi si practici, angajati intr-un dialog online. In conversatie, devenim mai constienti de ceea ce Reiki aduce practicienilor Reiki, comunitatii si lumii.

Includerea si integrarea tuturor vocilor comunitatii globale Reiki este un proiect de suflat al Reiki Home. Apreciem profund impartasirea acestor evenimente cu practicienii Reiki de toate formele si liniile; toti sunt bine veniti!

• Facilitatori: Eniko Simeon, Eugen Bibo, Julia Stoica

• Date and Ora: 19 martie 2020 de la 8 pm EET (11 a.m. PDT)

• Date and Ora: 16 Aprilie 2020 de la 8 pm EET (10 am PDT)

• Date and Ora: 14 May 2020 de la 8 pm EET (10 am. PDT)

• Limba: romana

• Durata: 2 ore.

• Contributie: 30 USD pentru 3 sesiuni

Confirmare: veti primi doua e-mailuri. Prima este confirmarea dvs. de inregistrare. Contine detalii (intr-un PDF) despre eveniment. Al doilea e-mail este multumirea si contine linkul Zoom pe care trebuie sa-l accesati pentru sesiune.

Daca nu primiti raspunsuri prin e-mail SAU daca unul nu contine link-ul Zoom, va rugam sa ne informati imediat folosind formularul Contactati-ne de pe site-ul web. Acest lucru semnaleaza biroului ca este nevoie de atentie pentru a raspunde la un e-mail.

Detalii

Data:
mai 14
Timp:
8:00 PM - 10:00 PM EEST
Sit web:
https://www.flipcause.com/secure/cause_pdetails/NzY2MDM=

Lasă un răspuns