Cum vă simțiți în locuința/ biroul dvs.? Știți cum să atrageți în mod armonios abundența în viața dvs.? Armonizarea celor cinci elemente ale naturii (foc, pământ, aer, apă, lemn) în spațiile în care petrecem timp ne oferă o stare de bine și ne susține nivelul de vitalitate și energie.

Toți suntem preocupați să creăm și să îmbunătățim condițiile noastre de viață, să ne asigurăm confortul și să creăm un ambient plăcut. Chinezii au creat arta amenajării spațiului pe baza observațiilor și experienței milenare, numit Feng Shui, prin care se echilibrează elementele spațiului aducând armonie, sănătate și belșug.

Cu 8 ani în urmă am ascultat cu oarecare scepticism recomandările Feng Shui dar curiozitatea m-a provocat sa produc unele schimbări în locuință și am rămas surprins de rezultate. Căutând explicații am descoperit că Feng Shui este bazat pe calcule matematice, chiar dacă se discuta despre energii, iar în școala tradițională a  “Stelelor Zburătoare”, consilierea se face pe baza unor date exacte și pe orientarea în spațiu a imobilului.

Consilierea și elaborarea studiului Feng Shui necesită următoarele informații:

feng-shui-woulou,-poza-Eugen-Bibo
feng-shui-woulou,-poza-Eugen-Bibo
  • analiza releveului (planul imobilului),
  • determinarea orientării imobilului după direcțiile cardinale,
  • anul dării în folosință al imobilului.

Ca urmare a unui studiu Feng Shui, avem posibilitatea să schimbăm în mod rafinat influențele subtile ale mediului în care trăim și lucrăm asupra vieții noastre. În școala tradițională se oferă recomandări cu privire la amplasarea unor remedii naturale, bazate pe forma și culoarea obiectelor, pentru schimbarea fluxului energiilor din imobil. În urma acestor acțiuni devenim mai conștienți de acțiuni și atragem belșug, armonie și sănătate.

Realizăm evaluări Feng Shui pentru locuințe și vă ajutăm să armonizați spațiile dvs cu ajutorul colurilor, formelor și unor obiecte de decorațiuni potrivite. Puteți alege imagini pentru design pe https://www.eugenbibo.ro/decor-si-print/ care se printează cu tehnologie japoneză pe obiecte de decorațiuni.

Investiția pentru evaluarea Feng Shui a imobilului este de 20-25 lei/mp spațiu util; pentru măsurarea radiațiilor negative în locuință 200-250 lei pt 2-3 camere.